Tung kväll i Uppsala

På klassisk bandymark, Studenternas i Uppsala, skulle LSK denna lördagskväll ta sig an Dalkurd. En viktig match på förhand bland två bottenkonkurrenter.

Nog märktes det under den första halvleken att det var nervöst och en hög anspänning. Båda lagen lyckades gång på gång med felpassningar och felbeslut vilket gjorde att det blev en rätt ryckig matchbild. Annars var det annars Dalkurd som hade ett visst övertag i spelövertaget. Den bästa chansen under den första halvleken gick till hemmalaget. En hörnvariant gjorde att Dalkurd och det hela slutade med ett stolpskott, som tur nog inte resulterar. För LSK:s del skapar man ett par halvchanser, men inget riktigt skarpt läge.

Andra halvlek fortsätter på ett liknande sätt men där LSK växer sig och spenderar en hel del tid på offensiv planhalva, där man även skapar en hel del chanser. Chanser som mycket väl kunde gett utdelning, men det ville sig inte riktigt idag heller. Istället är det hemmalaget som i slutet av matchen får full utdelning. Först en hörna som nickas in och minuten senare gör Dalkurd även 2-0. LSK försöker nå en reducering, men lyckas inte så därför blir det inga poäng att ta med sig hem från Uppsala.

Härnäst väntar en ny viktig match, hemma mot Västerås, nästa lördag. Den blir väldigt betydelsefull så vi behöver allt stöd nu för att ladda om inför den.