Två nya spelare i LSK!

Det går fort i fotbollens värld. Idag, torsdag,  kan vi meddela att två nya spelare är klara för spel i Ljungskile SK. Tränaren Erik Lund meddelar att föreningen har kontrakterat två spelare inför höstsäsongen i Ettan Södra.

– Det jag kan bekräfta är att vi har gjort ett avtal med Örgryte, som innebär att den lovande vänsterbacken Samuel Ohlsson, (20 år) växlar till LSK. Det är ett låneavtal som gäller för resten av säsongen. Samuel är en ung spännande spelare med bra karaktär och dessutom erfarenhet från spel i U19 och U17 landslagen. Jag ser fram mot att få Samuel till LSK, säger Erik Lund.

– Nytillskott nummer två är Ilir Berisha (30 år) med meriter från landslagsspel med Kosovo, och som också är klar för oss. Ilir spelade senast i Prishtina, Kosovo, och jag vill nämna att det är en spelare med bred erfarenhet av svensk klubbfotboll som kommer till oss. Berisha har bland annat representerat Västerås SK, Gefle IF och Örebro SK. Kontraktet med Ilir är skrivit på 2, 5 år. I och med att vi får in Ilir i truppen, får vi  in en spelare som är användbar inte bara som mittback, utan han kan med fördel spela som defensiv innermittfältare. Han har redan hunnit med att träna med oss, avslutar en belåten LSK-tränare.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail