Två spelare lämnar LSK

Filip Karlin fortsätter vidare.
Adam Rosén satsar på sin civila karriär.

 

 

 

 

 

Nu står det klart att två spelare, Filip Karlin och Adam Rosén, inte kommer fortsätta i LSK-tröjan under kommande säsong och vi som förening vill därmed passa på att tacka för deras insatser i Ljungskile SK.

Filip Karlin kom till LSK inför säsongen 2017 och har främst varit aktuell som ytterback. Efter fyra säsonger i Ljungskile väljer nu 22-åringen att gå till Division 2-klubben IK Oddevold. Karlin har under åren i LSK spelat 79 seriematcher och noterats för 1 mål, 3 assist, 12 varningar och 1 utvisning. Framförallt blir Karlin, med nummer 2 på ryggen, ihågkommen som en frejdig offensiv ytter med tekniska nummer och bra passningsspel.

Adam Rosén kom till LSK inför årets säsong, från Utsiktens BK. Den centrala försvararen var en stabil och lojal klippa som var oerhört stark i huvudspelet. Nu väljer 30-åringen att trappa ned och satsa vidare på sin civila karriär och familjelivet. Totalt noterades Rosén för 26 seriematcher (varav 23 matcher från start), 1 mål, 2 assist, 2 varningar och 1 rött kort under säsongen i LSK.

LSK vill tacka Filip och Adam för deras insatser i den grönvita matchtröjan och önska de lycka till i framtiden!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail