Udoh räddade LSK-poäng på övertid!

Aniekpeno Udoh gjorde i dagens match sitt första mål sedan återkomsten till LSK.

LSK fick till slut en poäng med sig hem till Bohuslän, men det satt långt inne. På övertid kunde Aniekpeno Udoh göra sitt första mål sedan återkomsten tillbaka till LSK. I den 92:a spelminuten slog Arvin Shojaee en bra hörna som Udoh resolut nickade in, på bortre stolpen, fram till slutresultatet 1-1.

LSK kom med tre raka oavgjorda matcher i bagaget ner till Kristianstad. Väl där chocköppnade hemmalaget matchen och var oerhört inspirerade i inledningen, vilket skapade en hel del oreda i LSK-försvaret. Ljungskile växte därefter så småningom in i matchen och jämnade ut spelet. Det såg också ut att bli mållöst efter den första halvleken, men istället kom ett ledningsmål. Med minuter kvar till halvtidsvila tilldömdes KFC straff, vilket hemmalagets Aganovic förvaltade fram till 1-0 i den 42:a spelminuten.

I andra halvlek var det till en början ett böljande spel, men där LSK var mer bollförande. Ju mer matchen led började de grönvita trycka på allt mer, vilket gav ett par chanser. Inte minst fasta situationer gav lägen där man med lite mer skärpa kunnat få utdelning. Sena baklängesmål har varit vanligt förekommande mot Ljungskile i år, nu skulle det visa sig att även LSK kunde göra ett sent mål. På övertid kom så äntligen den förlösande kvitteringen. Efter en bra slagen hörna, av Arvin Shojaee, så nickar Aniekpeno Udoh in 1-1 på bortre! Detta blir också slutresultatet i en relativt jämn match.

Härnäst väntar ytterligare en bortamatch, denna gång borta mot Tvååkers IF nästa lördag. Väl mött då.