Uppladdning med bubbelbad

”Gummigubben” David Thylén gör sig redo för tredje raka matchen. Arkivfoto: P. Stenbaek

Det är nya vanor för David Thylén. Ett långt uppehåll från fotbollen som var tänkt att vara permanent blev till en överraskande comeback. Inte minst för herr Thylén själv. Men här har vi honom nu. I full målvaktsmundering och med ett härligt glatt humör med sig in i omklädningsrummet. Nu är det snart match igen, den tredje inom loppet av åtta dagar och gamla vanor är plötsligt nya vanor.

Hur är det nu när du spelat två matcher.
– Det är bara bra. Skönt med en seger senast. Det hjälper ju. Allt blir så mycket lättare med träningar, matcher och resor. Matchen senast mot Vänersborg blev som vi hade förberett oss på. Att dom skulle spela både långt och högt var vi redo för.

Om jag frågar hur du förbereder dig inför matcherna, så vet jag att du du alltid försöker vara noga med att värma och stretching inte minst
– Det stämmer. Det är viktigt att få bort allt vad stelhet och ömhet ur kroppen. Inför Vänersborgsmatchen ringde jag min svärfar (Esko Olsson) och bokade in mig i hans bubbelpool. Det var inte bara skönt,  det gjorde också riktigt gott för kroppen.

Bra rutiner skall man inte ändra på. Jag utgår från att du har bokat ett tidigt bad på söndag inför matchen mot Tvååker också?
– Jajamänsan. Det är så bokat som det bara kan bli uppe på Hälle. Tidig söndag morgon är det bokat och klart i bubbelbadet. Esko har lovat att allt skall vara förberett när jag kommer på morgonkulan.

Anders ”Melker” Antonsson


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail