Välkommen till herrarnas första träning!

Äntligen är det dags för herrarna att ta sig an försäsongen inför en spännande säsong som väntar. Vi gläds åt alla LSK:are som dyker upp och kikar förbi vid våra träningar – så ni är varmt välkomna till årets första träning på torsdag!

Det har varit full aktivitet bakom kulisserna för att förbereda herrlaget inför säsongen 2023, med både att sätta trupp, ledarstab och planering. Det arbetet fortgår, men samtidigt är det också dags att damma av fotbollsskorna och springa ut på den gröna konstgräsmattan igen. Uppstarten sker på torsdag och fredag – vilket fortsätter kommande vecka då ett flertal provspelare kommer få chansen att visa upp sig. En spelare som däremot kommer saknas vid uppstarten på torsdag är målvakten Kees Sims. Sims har varit på provspel i Premier League-klubben Leicester City och han kommer fortsätta även denna veckan på provspel, i en annan engelsk klubb. I övrigt räknar vi att övriga spelare i truppen kommer finnas på plats vid första träningen.

Kom gärna förbi vid träningsstart på torsdag 26/1 kl: 16.30 på Skarsjövallens konstgräs – för att kika och heja på laget!

Hoppas vi ses – varmt välkomna!

>> Läs mer inför försäsongen här


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail