Vall är tillbaka på Västkusten!

Nu står det klart att LSK:s Herrlag tar in ytterligare en spännande spelare till truppen. Johannes Vall ansluter nämligen till LSK och har skrivit på ett kontrakt över säsongen 2020.

Redan innan Johannes börjat skolan tog fotbollen vid i moderklubben Skrea IF. Skreasonen fortsatte senare vidare, i junioråldern, i Falkenbergs elitlag – Falkenbergs FF. Något år senare såg vi en lång blond hårsvans på Skarsjövallen – det var Vall som då spelade U21-matcher mot LSK. Det skulle bli fler matcher på allt högre nivå. Som 17-åring gjorde han debut i Superettan för FFF, vilket inte skulle bli hans enda framträdande i den gula tröjan. Det blev ytterligare 7 säsonger i Falkenberg, både i Superettan och Allsvenskan. Därefter vände han österut 2017 och IFK Norrköping. Speltiden blev knaper i Peking och Vall blev därför utlånad till Östers IF, under hösten 2019. Förutom mängder med rutin från Superettan och Allsvenskan har Vall även tre U17-landskamper på meritlistan. Det är alltså en rutinerad 27-årig ytter som ansluter till LSK och som har mycket att tillföra.

Johannes Vall själv kommenterar valet av LSK på följande sätt:

– Det ska bli jätteroligt att komma till Ljungskile SK. Jag kommer hit för att fortsätta utvecklas som fotbollsspelare och jag ska göra vad jag kan för att hjälpa klubben och laget framåt.
Jag har haft bra snack med Jörgen och det känns skönt att vara tillbaka på Västkusten igen. Jag är mer än sugen på att dra igång försäsongen och att träffa laget!

Ljungskile SK önskar Johannes varmt välkommen till klubben och hoppas han ska trivas hos oss!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail