Vi tackar Patrik Wallin för hans tid i LSK

Patrik Wallin lämnar klubben för nya äventyr i Portugal

Vi ringer Patrik Wallin som då befann sig ute på klipporna i Göteborgs skärgård. Med fiskmåsar i bakgrunden berättar han hur det kommer sig att han lämnar klubben. Hans flickvän har fått en otroligt spännande möjlighet att praktisera på en eventbyrå i Lissabon, en chans man inte kan missa. Wallin berättar vidare om hur det länge har varit en dröm för honom att bo utomlands, och hur det känns enormt kul och spännande att få förverkliga denna dröm.

Frågan om Patrik kommer spela fotboll i Lissabon vill vi alla ha svar på men just nu är ingenting klart än. Han har några trådar att dra i som kan ge honom möjligheten att lira fotboll även där nere så vi håller tummarna för att det löser sig. Han skrattar också åt hur han trodde att språket skulle vara en baggis då han läst spanska i skolan, men hur han fick en chock då portugisiska ser liknande ut i skrift men låter på ett helt annat sätt än spanska i uttalet. Men visst kommer han lösa det också!

På fråga om hur tiden i LSK har varit tar Wallin framför allt med sig hur underbart det är att spela i en sån familjär klubb. Alla trevliga människor i och runt klubben, och såklart alla vänner han fått i laget. Rent spelmässigt har det varit en turbulent tid med hög omsättning på såväl spelare som tränare.

Lsk tackar ödmjukast för tiden Patrik har spelat hos oss, han har bidragit med sin glädje och vilja att alltid leverera på topp. Vi önskar dig ett stort lycka till i framtiden och önskar dig allt gott.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail