Viktig bortaseger mot Eskilsminne!

Det var strålande förutsättningar när LSK åkte ner till Skåne för möte mot Eskilsminne.

De grönklädda började också på ett bra sätt och kontrollerade den första halvleken. Man kom också till ett par fina chanser och i den 16:e minuten kunde Jesper Westermark komma i full fart och nicka in ledningsmålet på hörna. LSK försökte gå för ett andra mål, men inget av lagen lyckades med några fler mål innan halvtidspausen.

I andra halvlek jämnade spelet ut sig även om inget av lagen skapade några direkta heta målchanser. I slutskedet försökte Eskilsminne pressa på för att nå en kvittering, men LSK kunde hålla undan och vinna med 0-1!

Ytterligare en oerhört viktig seger som gör att laget befäster serieledningen även om många matcher återstår. Härnäst väntar en ny tuff match nästa söndag, på hemmaplan när vi tar emot Tvååker. Väl mött då.