Tredje raka segern!

LSK åkte ner till Lund och möttes av ett ordentligt oväder med regn och åska. Därför blev matchen uppskjuten och det var länge oklart när matchen skulle börja eller om den skulle spelas på ett annat datum. Till slut kom man igång matchen, en timme sent.

Första halvlek var jämn även om det var Torn som hade hand om bollinnehavet. Dock skapade man i princip ingenting mot ett stabilt LSK. Istället var det LSK:s kontringar som låg närmast ett mål – speciellt i halvlekens slutskede när Udoh fick till en kalasträff som tyvärr målvakten avvärjde. Annars var det en rätt slätstruken första halvlek av båda lagen.

I andra halvlek vaknar matchen till och målen låg mer och mer i luften. I den 63:e minuten kommer Johan Svahn runt på högerkanten och hittar Aniekpeno Udoh som skarvar in 0-1 till LSK! Matchen fortsätter som tidigare och Torn går för en kvittering, men det är LSK som är giftigast. Efter en hörna på övertid hittar Erik Westermark rätt och gör 0-2! Det dröjer inte länge innan LSK även gör 0-3 efter att Udoh gör sitt andra mål för dagen. Dock blir det ytterligare ett mål i 96:e minuten och det är Torn som gör 1-3, vilket även blir slutresultatet.

En riktigt tuff bortamatch där vädret ställde till det, men trots detta stod LSK upp bra och kan bärga sin tredje raka seger! Nu ser vi fram emot att alla kommer till torsdagens hemmamatch; Ljungskile SK – Lunds BK, då vi erbjuder fritt inträde och ser till att fylla vårt äLSKade Skarsjövallen! Väl mött.