Carl och Amelia uttagna till Rikslägret

Amelia Hallberg och Carl Backman (inklippt) är uttagna till Rikslägret.

Ungdomssektionen har återigen fostrat fram landslagsspelare. Denna gång är det två spelare, båda födda 2006, som får visa upp sig för landslagsledningen på Rikslägret i månadsskiftet juli/augusti.

Carl Backman är uttagen till Rikslägret för pojkar födda 2006. Till vardags spelar Carl i Grohed/LSK:s P06-lag och har även fått chansen vid flera tillfällen i P17. Nu väntar alltså Riksläger på Bosön 26-30 juli tillsammans med en stor samling talanger. Från Bohuslän får han sällskap av två andra spelare, som till vardags representerar Skärhamns IK och Lysekils AIK.

Amelia Hallberg är välbekant för de flesta LSK:are nu genom att hon inte bara tagit en plats i Damlaget, utan även att hon nu slagit sig fram till en av de främsta spelarna i LSK:s offensiv. Amelia har även hon fostrats genom Grohed/LSK ungdomssektion och utvecklats i F05/06 innan hon tog steget upp i Damlaget. Nu är hon alltså uttagen till Rikslägret på Bosön 1-5 augusti tillsammans med landets främsta 15-åriga flickspelare. Från Bohuslän får Amelia sällskap av ytterligare en spelare, som till vardags representerar IK Rössö.

Vi önskar både Carl och Amelia ett stort lycka till och hoppas att detta sporrar både de själva, men även alla andra spelare i ungdomslagen att fortsätta utvecklas vidare!

De uttagna till Rikslägret hittar du inom kort här:
>> P06, Rikslägret 2021
>> F06, Rikslägret 2021


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail