Dala Trähus fortsätter som Huvudpartner

Marie Henriksen (Dala Trähus), Sune Björk (LSK) och Thomas Henriksen (Dala Trähus) är glada över det fortsatta samarbetet.

LSK är oerhört glada och tacksamma för att idag få möjlighet att meddela att en av våra viktiga Huvudpartners, Dala Trähus, fortsätter även under 2020.

Dala Trähus har varit en viktig Huvudpartner till Ljungskile SK under flera år och därför känns det otroligt bra att det fina samarbetet fortskrider även under 2020.

– Dala Trähus finns i hela västsverige och har sitt huvudkontor i Ljungskile. Därför känns det naturligt att vara en del av LSK – där vi tillsammans bygger framtidens samhälle, säger Marie och Thomas Henriksen, Dala Trähus.

Ljungskile SK är stolta att meddela att denna Huvudpartner fortsätter och ser med spänning fram emot framtiden tillsammans med Dala Trähus.

Om Dala Trähus:
”Med dig och dina önskemål i fokus bygger vi gedigna och hälsosamt ljusa trähus, där du kan njuta av ett ljusare och behagligare liv. Med en välbeprövad konstruktion, hållbara materialval och en genuin hantverksskicklighet skapar vi tillsammans ett tryggt och levande hem för dig.”


Vill du mer om Dala Trähus?
Besök: https://dalatrahus.se

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail