”De flesta tror på Ljungskile SK”

Så lyder en fet rubrik i Bohusläning – dagen efter upptaktsträffen för Div. 1 Södra. Och syftar på att intervjuade tränare och oddssättare placerar LSK i topp i årets serie. Naturligtvis glädjande och stimulerande och ett bevis på att vår uppskattade tränare Jörgen och hans ledarteam möts med stor respekt runt om i landet. Men det ökar också pressen på hela laget vilket kan vara både på gott och ont. Ett lag med 10 nya spelare som skall svetsas samman. En stor utmaning!

Nu väntar en jämn och hård serie där skador, otur och tillfälligheter kan sätta käppar i hjulet.

Men vi är optimister och har ett stort förtroende för Jörgen och hans lag. Vi ger laget vårt fulla stöd och ser alla fram emot seriepremiären den 7 april på Skarsjövallen 16.00 med spänning och tillförsikt.

Ett tips! Har du inte redan tecknat ditt medlemskap så gör det nu. Då hinner du få två sittplats biljetter till ett värde av sammanlagt 300 kr lagom till premiärmatchen. En bra affär och du visar ditt stöd till laget.

Bli medlem idag! Fyll i uppgifterna och saken är klar på ett par minuter. Biljetterna kan du få antingen direkt i din mobiltelefon eller så skickar vi dem till dig per post.

Välkommen till en ny spännande säsong!

Erland Holmdahl

Ordförande i LSK

 

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail