Ella uttagen till Regionalt läger

Ella Andersson Källqvist är uttagen till Regionalt läger. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Vi kan glädjande meddela att ytterligare en ungdomsspelare nu får chansen att utvecklas vidare på ett regionalt läger. Denna gång är det en spelare född 2007 som får visa upp sig för landslagsledningen i Lund i mitten av mars.

Ella Andersson Källqvist har kallats till Regionalt läger för flickor födda 2007. 46 spelare har kallats till lägrets som genomförs 13-16 mars i Lund. Spelarna som kallats representerar till vardags klubbar i regionen Småland/Blekinge/Halland/Göteborg/Bohuslän/Dalsland och lägret arrangeras av Svenska Fotbollförbundet för att få likvärdig utbildning som landslagsspelarna i samma ålder, vilket ger stimulans för den fortsatta utvecklingen. Inför årets säsong tog Ella steget upp till Damlaget, men har dessförinnan fostrats genom hela Grohed/LSK:s ungdomssektion. Från Bohuslän får LSK-duon sällskap av en annan spelare, nämligen Elin Karlsson, som till vardags representerar IK Rössö.

Vi önskar Ella ett stort lycka till och hoppas att detta sporrar både henne själv, men även alla andra spelare i ungdomslagen att fortsätta utvecklas vidare!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail