Föreningen ställer upp när det blåser kallt


Tusen tack till anställda, funktionärer, aktiva, ledare, sponsorer, leverantörer, supportrar och medlemmar för ert fina stöd under denna turbulenta tid. Era tips, glada hejarop och ekonomiska stöd är ovärderliga. Vi behöver er alla nu mer än någonsin. Vi fortsätter att kämpa tack vare den bästa LSK-andan – tillsammans är vi starka!

När det gäller vår situation så kan vi väldigt enkelt uttrycka det med att vår redan tyngda ekonomiska situation gjorde att resultatet av pandemin blev en oerhört kraftig smäll. Det har bland annat inneburit uteblivna eller begränsade publikintäkter i 2 säsonger i rad samt stora uteblivna sponsorerstöd – när många sponsorer också haft eller har det tufft under pandemin. Dessa intäktsbortfall lider vi varje dag väldigt hårt av – men vi ger inte upp!

Hoppas vi ses på Skarsjövallen på lördag när Damlaget spelar sin säsongsavslutning mot IFK Hallsberg. Om ni inte gästar Skarsjövallen på lördag så är ett hett tips att heja fram Herrlaget i Göteborg, när de möter Utsikten på bortaplan.

Tillsammans är vi LSK!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail