Hampus Torge uttagen till Regionalt läger

Vi kan glädjande meddela att ytterligare en ungdomsspelare nu får chansen att utvecklas vidare på ett regionalt läger. Denna gång är det en spelare född 2007 som får visa upp sig för landslagsledningen i Vänersborg i slutet av februari.

Hampus Torge har kallats till Regionalt läger för pojkar födda 2007. 46 spelare har kallats till lägrets som genomförs 20-23 februari i Vänersborg. Spelarna som kallats representerar till vardags klubbar i regionen Småland/Blekinge/Halland/Göteborg/Bohuslän/Dalsland och lägret arrangeras av Svenska Fotbollförbundet för att få likvärdig utbildning som landslagsspelarna i samma ålder, vilket ger stimulans för den fortsatta utvecklingen. Till vardags spelar Hampus i P17 och har genom åren fostrat genom Grohed/LSK:s ungdomssektion. Från Bohuslän får LSK-duon sällskap av en annan spelare, nämligen Hannes Prytz Rafstedt, som till vardags representerar Stenungsunds IF.

Vi önskar Hampus ett stort lycka till och hoppas att detta sporrar både han själv, men även alla andra spelare i ungdomslagen att fortsätta utvecklas vidare!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail