Julhälsning från Erlands hörna

2020 – De förändrade perspektivens år

”Du inser inte hur mycket kontakten med nära och kära betyder förrän du berövas den självklara möjligheten att träffas”.

Den insikten har säkert många fått under detta Coronaår. Ett nytt perspektiv har öppnat sig. Ett älskat fotbollslag fram- och motgångar berör oss säkert men vi inser att det finns andra upplevelser i livet som är långt mer betydelsefulla. Vi tvingas reflektera över vad som verkligen är viktigt i livet, med förhoppningsvis fördjupad självinsikt och ett vidgat livsperspektiv. Vi blir sannolikt mindre sårbara för motgångar i livet när vi förstår vikten i att ge oss tid att odla goda och varma relationer till våra medmänniskor. Ensam är du sårbar.

Jag ser därför med tacksamhet tillbaka på mina år som aktiv i LSK. De senaste fyra åren som ordförande. Engagemanget har givit mig många nya vänner, som generöst delat med sig av sin tid, kunskap och livserfarenhet. Vi har haft en gemensam strävan, nämligen att bygga en förening som skall vara en viktig spelare i samhället. Som vill ta ansvar för att vi gemensamt skapar ett gott och stödjande klimat där barn och ungdomar kan utvecklas med våra framgångsrika representationslag som goda förebilder. Allt hänger ihop! Och vår gemensamma samlingsplats är vackra Skarsjövallen.

Även om vi inte kunnat träffas fysiskt som förr, har känslan av samhörighet, generositet och gemenskap präglat vårt föreningsarbete och våra möten. En viktig känsla i dessa tider.

Jag önskar Er alla en
God Jul och Gott Nytt År!

Erland Holmdahl
Ordförande, LSK


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail