LSK-golfen 2022 i strålande solsken


I ett sommarväder modell oslagbart spelades den årliga Partnergolfen tillsammans med Lyckorna Golfklubb under fredagen. Som sig bör var spelplatsen den gamla vanliga: Lyckorna GK. Inte mindre än trettiotvå spelsugna golfare, plus ett gäng påhejande vid sidan av, deltog i årets upplaga. Första bollen gick ut vid 09.00 och sista kvartetten hade avverkat sina arton hål strax innan 15.00.

– Det är fantastiskt roligt att vi i LSK kan få bjuda tillbaka och samtidigt få träffa våra sponsorer och samarbetspartners under så här trevliga former och i denna underbara miljö. Det har varit en fantastisk sommardag och allt har flutit på riktigt bra, tack vare ett gediget arbete signerat den uppskattade tävlingsgeneralen Gunnar Carlsson, säger LSK:s ordförande Kristina Geers.

– Fantastiskt trevligt det här. Vi kunde inte fått en bättre dag tillsammans, säger Thomas Olofsson (BakerTilly). Att golfen idag gick som den gick, ja det får jag väl bara skylla mig själv för. En ny trevlig golfdag tillsammans med LSK, avslutar Thomas.

– LSK-golfen är alltid en jätterolig tävling, och det var inget undantag från den regeln idag. Vi träffas och spelar golf under trevliga former och eftersom vi alla är fotbollsintresserade är det bara kul att komma lite närmare spelare och få höra lite fotbollssnack, säger tävlingens glade tvåa Esko Olsson (Penselmans Måleri)

Han var definitivt inte ensam att att vara nöjd med en fredag tillsammans med sponsorer, spelare och representanter för LSK.</div

– Det har var en riktigt bra tillställning i en underbar miljö. Allt har varit hur trevligt som helst. Det kan inte var bättre än så här, säger Peter Barck (Starke Arvid).

En som var mer än nöjd var en för mig helt okänd golfare, nämligen LSK:s egen ”Fille” Lindberg, som passade på att skrälla stort i tävlingen om att slå längst.

– Jag såg Fredrik Martinsson på drivingrangen när han värmde upp, och han slår långt, kan jag nämna. Så jag bestämde mig för att göra som Fredrik och det gick ju jättebra idag, säger den pånyttfödde Lindberg.

Bland spelarna i LSK förutom långslående Jared Odenback hittade vi även Anton Daläng, Fredrik Martinsson och Oliver Bergman. Dessutom levererade Murana Conteh och Danny Bloyou kaffe och bullar (från Tjörnbagarn) till svettiga lirare.

– Jared är i en klass för sig, så han spelar i en egen liga. Samma sak med ”Messi” (Anton Daläng, reds. anm.). Han är också en i en klass för sig men av andra orsaker, skrattar firma Bergman & Martinsson – som mer än gärna berättar att man fick tillbringa en hel del tid ute i bushen för att leta reda på ”Messi” och lotsa honom tillbaka in på golfbanan.

– Kika gärna i bagen. ”Messi” har varit precis överallt idag och måste satt nytt personligt rekord i bortslagna bollar. Det förvånar mig inte om han fick säkert med sig ett par små djur i golfbagen hem, säger firma Bergman & Martinsson unisont och ser oerhört allvarliga ut. Det är bara en tidsfråga innan Anton kommer med lite andra uppgifter som garanterat går i en annan riktning.

Ettorna då? Jodå. David Engelbrektsson och Johan Adolfsson (Länsförsäkringar) var även dom nöjda.

– Idag stämde det mesta. Allt från väder till golf. Det här har varit en riktigt bra fredag, sa vinnarna unisont – som såg till att LF försvarar förra årets seger.

Innan den avslutande prisutdelningen passade LSK:s ordförande Kristina Geers och Fotbollsutskottets Henrik Ekman på att informera om det senaste om vad som händer i LSK på alla olika fronter nu när höstsäsongen startat.

Individuella pristagare:

Längsta drive, herr: Christer ”Fille” Lindberg
Längsta drive, dam: Lina Ringmark
Närmast hål 4: Jared Odenback – 169 cm
Närmast hål 9: Kristina Geers – 324 cm
Närmast hål 17: Johan Adolfsson – 214 cm

Slutställning, topp-6:

1. D. Engelbrektsson – J. Adolfsson 47 p
2. M.Antonsson-Grubb – E. Olsson 46 p
3. R. Gregart – C. Wahlskog 44 p
4. J. Sjöholm – T. Henriksson 44 p
5. F. Lindberg – S. Gunnarson 44 p
6. B. Wålemark – Magnus Meny 43 p

Er man sittandes i solstol i bunkern,
Anders ”Melker” Antonsson

BILDER FRÅN LSK-GOLFEN 2022:

LSK-Golfen 2022: Bo Wålemark, Fredrik Martinsson, Magnus Harr, Oliver Bergman
LSK-Golfen 2022: Peter Barck, Jan Sjöholm, Joakim Barck, Thomas Henriksson
LSK-Golfen 2022: Bengt Jonasson, Karolina Ringmark, Jared Odenbeck, Anton ”Messi” Daläng
LSK-Golfen 2022: Johan Adolfsson, Gunnar Carlsson, David Engelbrektsson, Henrik Ekman
LSK-Golfen 2022: Håkan och John Davidsson, Kristina Geers, Ann Louise Öhrn

LSK-Golfen 2022: Runo Gregart, Connie Wahlskog, Esko Olsson, Mona Antonsson Grubb
LSK-Golfen 2022: Thomas Olofsson, Pelle Valtersson, Ivan Vasilev, Emma Sollin
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail