LSK kan stolt presentera RIAB

LSK är glada att presentera en ny partner – i form av Rönnäng Industritjänst, vilket direkt kommer med ett fantastiskt erbjudande till alla LSK.are

Kommentar från Carl-Axel Eklund, Rönnäng Industritjänst:
– Rönnäng Industritjänst (”RIAB”) är ett lokalt städföretag norr om Göteborg med fokus regionen Kungälv – Stenungsund – Uddevalla. Som en lokal leverantör arbetar vi med att erbjuda ett brett spektrum av städ- och rengöringstjänster för både företag och privatpersoner såsom exempelvis kontorsstädning, fönsterputsning, fasadrengöring, flyttstädning och hemstädning. Samtliga anställda på RIAB omfattas av kollektivavtal där kvalitét, kommunikation och lyhördhet är återkommande ledord i våra städsamarbeten.

Ljungskile är idag ett av våra kärnområden i regionen varför och sponsring av LSK är därför en naturlig del i RIABs arbete. Vill man som medlem eller familj till medlem i klubben därför testa på städning finns nu ett utmärkt sätt att prova på detta och samtidigt ge möjlighet att stödja LSK och dess verksamhet. Här nedan finner ni detta erbjudande!


Kontaktuppgifter:
0303-845 90 | info@ronnangindustritjanst.se

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail