LSK:s fjärde ben

LSK driver en bred verksamhet. Och det går bra!

Herrlaget har sedan Jörgen Wålemark tog över huvudansvaret svarat för en rejäl uppryckning med åtta matcher utan förlust och börjar nu få toppkänning.

Damlaget levde upp till årets förväntningarna med råge med en säker serieseger.

Ungdomssektionen bedriver inte bara en växande breddverksamhet utan lagen skörda också fina framgångar resultatmässig. Det är för vissa inte det viktigaste utan ledstjärnorna är att ha kul och skapa god kamratskap. Men framgångar sporrar alltid!

 Aktiv part i samhället

Men LSK har också ett fjärde ben att stå på. Att vara en aktiv part i samhället. Det senaste exemplet är Fotbollsfritids. Tack vare stöd från Thordénstiftelsen kan LSK med biträdande A-lagstränaren och spelaren Erik Lund i spetsen, erbjuda elever i Ljungskileskolorna trivsam sysselsättning efter skolan. Du kan komma upp till Skarsjövallen för att under ett par timmar för att ha kul, träffa kompisar och spela fotboll. Du behöver inte vara med i något lag eller ha tidigare erfarenhet av fotboll. Det är bara att droppa in på Skarsjövallen. Och det är kul att se våra A-spelarna spela med tjejerna och killarna och lyssna på eftersnack under fikat.

Fotbollsfritids är ett sätt för oss i LSK att ta konkreta initiativ för ett bättre samhälle. De kommer fler!

Erland Holmdahl

Ordf. i LSK

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail