Lucka 1: Kejsarens nya kläder

Årets julkalender är här och under temat ”Kejsarens nya kläder” hittar vi två fina exempel från årets säsong.

I bortamatchen för Herrlaget mot Brage så hade materialaren Tommie Svedin packat fel målvaktskläder. När det strax innan matchstart konstaterades att även Brages målvakt iklädde sig rött så slutade det med att Robin Wallinder fick en upptejpad siffra på ryggen av sin svarta träningströja. En solskenshistoria givetvis då Wallinder höll nollan och LSK vann med 0-1.
🎥 Se höjdpunkterna från matchen HÄR

Mr. Svedin var dock inte den enda som packat fel under säsongen. Damlagets Joakim Jensen är sin vana trogen barfota under sommarmånaderna. Så skulle bli fallet även för LSK under bortamatchen mot Ed. Lyckligtvis så ställde hemmalaget upp och lånade ut svarta strumpor till LSK-spelarna, som sedan otacksamt vann matchen med 0-3.
🎥 Se filmklippet från matchen HÄR


Andra minnesvärda matcher på samma tema:
Colin Burns i kvalmatchen BP-LSK 2008
LSK-målvakten iklädde sig till allas förvåning en målvaktströja med BP-emblemet på. Trots den brandgula motståndartröjan så höll Mr. Burns nollan i den inledande kvalmatchen som slutade 0-0.
✍🏼 Läs om matchen HÄR

Brandgula LSK borta mot Varberg 2012
Många höjde nog på ögonbrynen när lagkaptenen Aleksandar Kitic ledde in sitt LSK iklädda brandgula tröjor. Av någon anledning fick inte LSK med sig bortastället, men som tur var kunde Varberg låna ut sitt bortaställ så matchen kunde spelas som brukligt. Den enda som hade en LSK-tröja på sig var målvakten Andreas Andersson. Det hjälpte dock inte utan LSK förlorade med 3-1, där Tobias Mikaelsson stod för LSK:s tröstmål.
🎥 Se höjdpunkterna från matchen HÄR


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail