LUCKA 3: FRAMTIDEN TOG ÖVER SKARSJÖVALLEN

I LSK:s Julkalender 2019 kommer dagligen en lucka med LSK-koppling.

I dagens lucka blickar vi tillbaka till när Camp Bohuslän gjorde entré med full av liv och tog över hela Skarsjövallens alla planer och ytor. Nedan finner du både bilder och text från lägret. Snart kan vi se fram emot juni och ett nytt Camp Bohuslän, men nu tar vi in oss i värmen och minns tillbaka på de varma junidagarna.

Bilder från Camp Bohuslän 2019 – FOTO: Jonas Wettre (Bläddra mellan bilderna nedan)Camp Bohusän Jonas Wettre

Camp Bohuslän av stapeln i mitten av juni, där ungdomarna fick bli tränade av Bohusläns mest framgångsrika fotbollsspelare och utmanade sina idoler på olika tävlingsmoment i Fans-Zon med t.ex. Speedshooting, Prickskytte, Bomfight, Bungyrun.

Men det var mer än bara fotboll, de i åldrarna 10-15 år fick även lära sig mer om mat och energi. Förståelsen om att förutsättningarna för att ett lag ska fungera och vara sådär extra bra, kräver att alla i laget måste må bra. Att röra på sig är toppen och tillsammans med bra mat blir det ännu bättre. Under Camp Bohuslän hölls det därför teori där ungdomarna fick tips på både övningar och sådant som är gott att äta.

För de som var mellan 6-9 år varvades fotbollsträningen med hoppborg och hinderbana under Camp Bohusläns alla dagar.
Camp Bohuslän fick även besök av Locker Room Talk Sverige som är en är en ideell organisation som arbetar med jämställdhet och schyssta attityder mot snacket i omklädningsrummet i ett förebyggande syfte. Locker Room Talk:s mål är ett jämställt samhälle där alla människor kan känna sig trygga och välkomna för den man är. De vill särskilt engagera och möta killar i jämställdshetsarbetet och lägga grunden för ett samhälle där en man kan vara på flera olika sätt.

Läs gärna mer om organisationen  HÄR

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

TIDIGARE LUCKOR:

>> LUCKA 2: RESAN TILL DANMARK
>> LUCKA 1: FRUKTKORGEN

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail