Nya Hedersmedlemmar utsedda!

En ideell förening startas och drivs framåt av eldsjälar. LSK har, som vi alla vet, en unik framgångshistoria där många personer bidragit i stort och smått. Några sticker dock ut under LSK:s snart 100-åriga historia och dom vill vi hylla särskilt! Under måndagens match mellan LSK och FC Trollhättan uppvaktades de nya hedersmedlemmarna i halvtidspausen.

För två år sedan utsågs Ann-Cristin och Bo Fagerberg, Lars- Olof ”Ola” och Kerstin Olsson till hedersmedlemmar för sina fina insatser genom åren.

I år har styrelsen valt bland många kandidater att till hedersmedlemmar utse:
– Elisabeth ”Mizzi” och Sune Björk
– Anna-Clara och Tommy Olofsson

Paret Björk uppvaktades i samband med matchen mot FCT. FOTO: P. Stenbaek.

Det är ingen slump att styrelsen återigen valt att utse två par till hedersmedlemmar, för i LSK är det ofta en hel familj som engagerar sig i klubben i olika roller. Inte minst för, som vi vet, att det krävs två för att klara återväxten.

Det gäller i allra högsta grad för Mizzi och Sune, som förutom sina insatser som spelare, sponsorer, marknadsansvarig, styrelseledamot, festfixare, insamlingsgeneraler, städpatrull, stor bidragsgivare, också bidragit med återväxten både på spelarsidan och ledarstaben. Ja, de har tillsammans gjort allt man kan tänkas göra i en ideell förening.

Paret Olofsson uppvaktades i samband med matchen mot FCT. FOTO: P. Stenbaek.

LSK är utan tvekan en av Sveriges mest väldokumenterade föreningar tack vare paret Olofsson. Tommy föddes in i LSK genom att pappa Frits 1926 var en av grundarna, och förutom att Tommy varit aktiv som spelare från 8-års åldern, har han varit revisor och sponsor i över ett kvarts decennium. Tillsammans med Anna-Klara är de båda ett outtröttligt och pålitligt par när det gäller att ställa upp i alla sammanhang där ett handtag behövs. Men främst hyllar vi dem för det otroliga arbete som ligger bakom den unika och enastående sammanställning av LSK:s verksamhet, som resulterar i en årlig bok.

Stort tack för ert fina och uthålliga engagemang för Ljungskile Sportklubb. Härmed utses ni till Hedersmedlemmar Ljungskile Sportklubb.

Stort grattis!

Ordförande Kristina Geers på uppdrag av styrelsen


LÄS MER:
>> Paren Fagerberg och Olsson utsågs till Hedersmedlemmar 2018

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail