Nytt landslagsläger för Amelia Hallberg

I början av september blev Amelia Hallberg uttagen till sitt första landslagsläger. Nu har Förbundskaptenen Lotta Hellenberg återigen tagit ut henne till ett nytt landslagsläger!

Amelia Hallberg som var en av målskyttarna i LSK:s säsongsavslutning i lördags (seger 7-2), får nu bibehålla formen ett tag till. Den ambitiösa spelaren, som fostrats i Grohed/LSK:s ungdomssektion, får nu återigen chansen på F06-landslaget kommande landslagssamling. Totalt har 46 spelare från landets alla hörn tagits ut på landslagsläger på Bosön, den 18-22 november. Det är alltså jättetuff konkurrens, men samtidigt en chans att utvecklas i en bra miljö. Förutom Amelia Hallberg har Bohuslän ytterligare ett namn med i truppen, i form av Saga Fredgren från IK Rössö.

Amelia Hallbergs utveckling fortsätter stadigt framåt och under debutsäsongen noterades 15-åringen för 5 mål på 19 seriematcher.

Vi önskar Amelia ett stort lycka till och hoppas att uttagningen sporrar både henne själv, men även alla andra spelare i ungdomslagen att fortsätta utvecklas vidare!

>> F15/06-landslaget uttagna spelare


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail