Rönnängs Industritjänst fortsätter att göra det fint för LSK – och för dig!

LSK är glada att en välstädad partner fortsätter – i form av Rönnäng Industritjänst, vilka även kommer med ett fantastiskt erbjudande till alla LSK:are!

Rönnäng Industritjänst (”RIAB”) är ett lokalt städföretag norr om Göteborg med fokus regionen Kungälv – Stenungsund – Uddevalla. Som en lokal leverantör arbetar RIAB med att erbjuda ett brett spektrum av städ- och rengöringstjänster för både företag och privatpersoner såsom exempelvis kontorsstädning, fönsterputsning, fasadrengöring, flyttstädning och hemstädning. Samtliga anställda på RIAB omfattas av kollektivavtal där kvalitét, kommunikation och lyhördhet är återkommande ledord i våra städsamarbeten.

Ljungskile är idag ett av våra kärnområden i regionen varför och stöttning av LSK är därför en naturlig del i RIAB:s arbete. Vill man som medlem eller familjemedlem i klubben därför testa på städning finns nu ett utmärkt sätt att prova på detta och samtidigt ge möjlighet att stödja LSK och dess verksamhet. Ta gärna del av erbjudandet här – välkomna!


Kontaktuppgifter:
0303-845 90 | info@ronnangindustritjanst.se

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail