Septemberhälsningar från ordföranden


Kära LSK:are,

Äntligen hävs alla corona-restriktioner och vi ser framemot fotbollscuper, resor, häng i omklädningsrum, team-building aktiviteter, massor av publik på matcher – ja allt det där kul som vi saknat så mycket och som betyder så mycket för ett lag och en klubb. Tack alla ledare som outtröttligt fortsatt träna våra barn och ungdomar under denna tuffa period.

Och på tal om träning, som de flesta vet är vår konstgräsplan mycket gammal och har gjort sitt. Gräset är borta även om planen är grön året runt. Det är Uddevalla Kommun som äger konstgräsplanen och vi har en dialog med kommunen om ett byte, men än så länge har vi inte fått någon återkoppling. Vi gör allt vi kan för att pusha på ett beslut om utbyte av plan.

Föreningen växer och det är enormt roligt. Vi är idag över 1000 medlemmar! Bara i under sensommaren fick vi in 22 nya spelare, både flickor och pojkar, födda år 2016. Att föreningen växer sätter dock tryck på anläggningen och vi är medvetna om att vi idag har för få omklädningsrum, men vi är hoppfulla att vi kan komma fram med några lösningar framöver. Här får jag även passa på att tipsa om vårt populära Fotbollsfritids på onsdagseftermiddagar som ofta leds av någon spelare från Herrlaget. Kika på vår hemsida för mer information.

Att vår ekonomi är fortsatt tuff har nog ingen missat. Vi har i princip inköpsstopp, och styrelsen granskar alla nya åtaganden kritiskt, och så här kommer det dessvärre se ut framöver. Som jag nämnt tidigare har vi en positiv dialog med Uddevalla Kommun men vad det kommer mynna ut i för resultat är för tidigt att säga.

Bland de roligare uppgifterna som styrelsen har, är att ta fram förslag till Hedersmedlemmar. De finns många kandidater kan jag lova och i år gick utmärkelsen till Elisabeth ”Mizzi” & Sune Björk och Anna-Clara & Tommy Olofsson. Dessa par har med ett uthålligt engagemang bidragit till föreningens utveckling över decennier. Paret Olofsson har framförallt bidragit till att föreningen är en Sveriges mest väldokumenterade föreningar och paret Björk har gjort allt vad man kan tänkas göra i en ideell föreningen och med en energi som är få förunnat. Tack för Ert bidrag till Ljungskile SK och vi hoppas på flera år framöver tillsammans.

Och vilken fantastisk fotbollshelg vi har framför oss på Skarsjövallen! Kom och stötta LSK Dam som spelar mot Rävåsens IK Karlskoga kl: 14.00 på lördag den 25 september, och LSK Herr som spelar mot Assyriska IK kl: 16.00 på söndag den 26 september.

För det fall ni har idéer, tankar eller funderingar, hör bara av Er till mig.

Fortsatt trevlig höst!

Kristina Geers
Ordförande, Ljungskile SK
0722-24 02 34, kristina.geers@lsk.se


 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail