Sex duktiga spelare till Utvecklingslägret

Rut Lundebacke, Leia Sällström, Saga Harr, Hampus Hellner, Leon Gidlöf och Hannes Lindberg är alla uttagna till utvecklingslägret för spelare födda 2008.

Ungdomssektionen kryllar av hungriga och duktiga lirare på både flick- och pojksidan. Nu har uttagningen till utvecklingslägret för 15-åringar kommit och Grohed/LSK kan stoltsera med 6 uttagna spelare.

P08 fick med tre spelare till SvFF:s Utvecklingsläger Väst. Uttagningar har pågått under vårvintern med samlingar runt om i Bohuslän. I söndags var det sista internmatchen och därefter togs 16 utespelare och 2 målvakter ut som skall representera Bohusläns FF på lägret.

De tre uttagna spelarna från pojkar födda 2008:
– Hampus Hellner, målvakt
– Leon Gidlöf, central mittfältare
– Hannes Lindberg, central mittfältare

Alla tre är mycket träningsflitiga och seriösa med sin fotboll låter tränarna hälsa.

Dessutom har tre duktiga och ambitiösa spelare blivit uttagna till lägret att representera BFF:s F08. Precis som för pojkarna har det skett uttagningar den senare tiden och till slut har en trupp tagits ut.

De tre uttagna spelarna från flickor födda 2008:
– Rut Lundebacke, yttermittfältare
– Leia Sällström, mittback
– Saga Harr, anfallare

Utvecklingslägret* Väst går av stapeln 18-21 maj i Uddevalla och vi önskar självklart alla våra duktiga lirare ett stort grattis och lycka till under lägret!

LÄS MER:
Truppen för P08
Truppen för F08

* Utvecklingsläger
Utvecklingsläger för 15-åringar är läger för distriktslagen. Lägren arrangeras i fem regioner (norr, mitt, öst, väst, syd) och är en manifestation för svensk ungdomsfotboll med syftet att i första hand att utbilda och stimulera spelare och ledare. Under lägren genomförs utbildning i form av träningar och matcher och till detta kommer också teorigenomgångar i olika ämnen samt föreläsning av förbundskaptenen för åldersgruppen.


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail