Support Ljungskile!


Ljungskile är den by jag vuxit upp i och som bevisat att det finns många som sträcker ut händer för varandra för att hitta lösningar.

Många gånger har det handlat om att stötta LSK i olika utmanande situationer. Nu står hela samhället mot en tuff utmaning i samband med Coronavirusets spridning. Det är nu vi alla måste sluta upp för att hjälpa varandra och Ljungskile! Den gamla kurorten har glatt många besökare genom åren – både bybor och turister. Så vill vi att det fortsätter.

Under 2019 slöt många upp kring Robert ”Robban” Bergqvist paroll #viärLjungskile
Den gemenskapen fortsätter, för VI är Ljungskile och tillsammans hjälps vi åt för att hjälpa varandra!

Stötta våra företagare genom att bidra till deras verksamheter i Ljungskile. David Thylén på LO är ett gott exempel på en som handgripligen hjälper andra företagare och inspirerar med sin energi. Du kan bidra på ett enkelt sätt. Passa på att ta en fika, njut av mat och dryck på en uteservering, beställ med dig mat, ge bort en blomma, välj färgen till sommarens husmålning redan nu – eller vadsomhelst från Ljungskiles alla företagare.

Samtidigt känner jag att det är extra viktigt att vi i LSK kan erbjuda verksamheter som håller öppna för våra barn och ungdomar för att stärka folkhälsan, sysselsättningen och ge glädje för framtiden. Samtidigt spelar näringslivet en viktig roll för LSK för att kunna bedriva en god verksamhet. Kan LSK på något sätt hjälpa till så vill vi gärna göra det.

Så slut upp runt Ljungskile, tillsammans gör vi det omöjliga möjligt!
#viärLjungskile #SupportLjungskile

Povel Fridefors
Klubbchef, LSK

TIPS:

Alla företag i Uddevalla Kommun:
https://business.updatesystem.se/uddevalla/search

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail