Tack till Er som satte färg på oss!

Esko, Lennart, Jonte, Klang och estradören PG (även Henry Johansson och Connie Wahlskog som saknades vid fototillfället) – ni är guld värda!

Lagom till sommarlov och en efterlängtad seriestart har så LSK:s klubbhus fått ett nytt yttre lyster. Välvilliga frivilliga krafter och företagare med LSK-hjärta har gemensamt grejat detta. Nu är det bara någon liten detalj kvar innan det hela är klart.

Inledningsvis var BVAB på plats och satte upp ställningarna runt tre sidor av klubbhuset. Sedan var det dags för Esko Olsson från Penselmans Måleri att göra entré. Väggarna tvättades med högtrycksspruta, och givetvis var det en dag när det var minst sagt snålblåst. Men inget stoppade den gamle mittfältseleganten som envist körde vidare och gjorde rent och snyggt. 

Nästa moment blev att täcka för dörrar och fönster och detta gjordes av frivilliga matchfunktionärer som med glatt humör grejade allt, ivrigt påhejade av LSK-profilen Sune Björk som grejade både käk och fika till styrkan på plats.

Nästa steg blev målning av klubbhuset, och det var den gamle mittfältsstrategen Jonte ”Balboa” Hahne från Penselmans Måleri som gjorde detta med säker hand, innan det var dags att fixa till de sista detaljerna på klubbhuset.

Ett stort tack till de företag som ställt upp: BVAB och Penselmans Måleri.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail