U19-spelaren uttagen till SvFF:s matchläger

Alexander Björk i försäsongsmatcher mot Herrestad tidigare i vintras. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Alexander Björk är nästa ungdomsspelare som är klar för ett landslagsläger på Bosön. Förbundskaptenen Andreas Pettersson för P17-landslaget (födda 2006) har tagit ut honom till ett matchläger i maj!

Alexander Björk fick chansen redan under försäsongen i herrlaget i både träning och match med bra insatser. 17-åringen spelar till vardags i HAIF/LSK:s U19-lag och har dessförinnan fostrats i Grohed/LSK:s ungdomssektion. Nu väntar alltså landslagsläger. Spelare från landets alla hörn har tagits ut på matchläger på Bosön, den 8-11 maj. Matchlägret innebär förutom träning, teori och landslagsaktiviteter även internmatcher där spelarna får visa upp sig i spel. Det är alltså jättetuff konkurrens, men samtidigt en chans att utvecklas i en bra miljö tillsammans med många duktiga spelare. Målgruppen är spelare som inte varit med på senaste landslagssamlingen eller tillhör akademier med 4-7 stjärnor.

Vi önskar Alexander ett stort lycka till och hoppas att uttagningen sporrar både honom själv, men även alla andra spelare i ungdomslagen att fortsätta utvecklas vidare!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail