Visste du att?

Det är inte alltid LSK-sköldens sol hinner skina på allt som händer innanför och utanför sidlinjerna. För en klubb som är nära 100 år gammal som har det hunnit hända en hel del som inte fått de fetaste rubrikerna eller synliggöras för alla. Det är just sådana anekdoter, skrönor eller rena faktadelar som kan komma att skina under rubriken ”Visste du att…?”.

VISSTE DU ATT…?

…sedan mer än 10 år tillbaka så bedriver LSK ett samarbete med Groheds IF på ungdomssidan. Ett oerhört värdefullt samarbete där barn och ungdomar på både flick- och pojksidan kan utvecklas som fotbollsspelare och personer – både på och utanför planen. Totalt har Ungdomssektionen växt att innefatta över 400 barn och ungdomar, med verksamhet på både flick- och pojksidan med spelare mellan 5 – 19 år. Några som drar ett stort och avgörande lass för att bedriva ungdomsverksamheten är över 80 ideella och värdefulla ungdomsledare, som fyller både Skarsjövallen och Grohedsvallen med liv 365 dagar om året.

LSK och Grohed är oerhört stolta över den ungdomsverksamheten, vilken formar framtiden – både på och vid sidan av planen.


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail