Visste du att?

Det är inte alltid LSK-sköldens sol hinner skina på allt som händer innanför och utanför sidlinjerna. För en klubb som är nära 100 år gammal som har det hunnit hända en hel del som inte fått de fetaste rubrikerna eller synliggöras för alla. Det är just sådana anekdoter, skrönor eller rena faktadelar som kan komma att skina under rubriken ”Visste du att…?”.

VISSTE DU ATT…?

…när LSK:s första publikmatch för herrlaget på Skarsjövallen spelades så hade LSK-supporten David Hansson en present med sig. David har likt många andra supportrar fastnat för LSK-målvakten Oliver Bergman och hans storstilade prestationer i buren. Den entusiastiske David hade uppmärksammat att Oliver gärna firade segrarna med lite grillat. Därför tog den gode David med sig grillkryddad fläskkarré till Skarsjövallen – med förhoppning att överlämna till ”Berra” efter en ny segermatch. För att köttet inte skulle bli dåligt så fick han hjälp att förvara köttet i en av kioskkylarna under matchens gång.

Oliver Bergman höll visserligen nollan, men det blev mållöst mot Utsikten och därmed oavgjort. David Hansson sprang ned till kiosken för att hämta karrén. Dock hann Oliver springa bort till omklädningsrummet innan David fick chansen att överlämna grillköttet. Förhoppningsvis kommer nya chanser och nya segrar. Lita på att David Hansson kommer finnas på plats då för att överlämna något för Olivers segergrill.

Segergrillen som stektes. FOTO: Privat.
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail