LSK-duo uttagna till Regionalt läger

Wille Delrbing och Erik Kallas får chansen på Regionalt läger.

Vi kan glädjande meddela att två ungdomsspelare får chansen på ett regionalt läger. Denna gång är det två spelare födda 2005 som får visa upp sig för landslagsledningen i Vänersborg i slutet av oktober.

Wille Delbring och Erik Kallas är de lyckliga som kallats till Regionalt läger för pojkar födda 2005. 48 spelare har kallats till lägrets som genomförs 18-21 oktober i Vänersborg. Spelarna som kallats representerar till vardags klubbar i regionen Småland/Blekinge/Halland/Göteborg/Bohuslän/Dalsland och lägret arrangeras av Svenska Fotbollförbundet för att få likvärdig utbildning som landslagsspelarna i samma ålder, vilket ger stimulans för den fortsatta utvecklingen. Till vardags spelar Wille och Erik i LSK:s P17-lag och har genom åren fostrats hela vägen genom Grohed/LSK:s ungdomssektion. Från Bohuslän får LSK-duon sällskap av en annan spelare, nämligen Adam Stroud, som till vardags representerar Rosseröds IK.

Vi önskar både Wille och Erik ett stort lycka till och hoppas att detta sporrar både de själva, men även alla andra spelare i ungdomslagen att fortsätta utvecklas vidare!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail