NÄSTA HEMMAMATCH – HERR – UTAN PUBLIK

Distansbiljett: LSK Herr – GIF Sundsvall
Det väntas hemmamatch, men vi vill att du under Covid-19 håller dig hemma. Däremot får du gärna stötta oss genom en eller flera distansbiljetter till matchen mot
GIF Sundsvall. Pengarna går oavkortat till LSK som ett stöd i Coronatider. Genom att köpa en eller flera biljetter till matchen hjälper du föreningen med ett värdefullt ekonomiskt stöd – ett stöd som kommer vara väldigt viktigt och betydelsefullt för LSK:s fortsätta framtid.

Om du köper en eller flera sittplatser kan du simulera att du också väljer önskad plats(er) på arenan. På så vis kan du ”öva” att köpa biljetter via nätet inför kommande matcher då publik är tillåten!

Samtliga distansbiljetter under säsongen sammanställs regelbundet där vi jagar flera olika milstolpar. För varje milstolpe som uppnås dras 5 säsongskortsvinnare.
Se milstolparna här


Tillsammans fyller vi Skarsjövallen – på distans!

 

MATCHVÄRD:

kynningsrud

Kynningsrud

Kynningsrudgruppen grundades för 74 år sedan och idag är Kynningsrud; Byggbolaget, Fastighetsbolaget och Mobilkranbolaget som har hela Sverige och Norge som sin marknad.

Varför sponsra LSK?
Bredden av idrott som finns i Ljungskile SK från ungdom till elitidrott ser vi som mycket positivt för en klubb. Att Ljungskile SK har ett starkt damlag ser vi som en morot för flicklagen i föreningen, likaså att herrlaget är högt upp i seriesystemet är positivt för ungdomarna.

För mer info se www.kynningsrud.se 

Vill du se matchen hemma i soffankan du beställa ett abonnemang hos D-Play här >>
Ditt abonnemang genom länken ovan ger även ett bidrag till LSK – så passa på!

Förresten, du har väl valt LSK som din Hemmaklubb? Välj LSK så är man med och delar på 20 miljoner kronor. Klicka här >>

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail