NÄSTA HEMMAMATCH – HERR – UTAN PUBLIK

Distansbiljett: LSK Herr – Degerfors IF
Det väntas hemmamatch, men vi vill att du under Covid-19 håller dig hemma. Däremot får du gärna stötta oss genom en eller flera distansbiljetter till matchen mot
Degerfors IF. Pengarna går oavkortat till LSK som ett stöd i Coronatider. Genom att köpa en eller flera biljetter till matchen hjälper du föreningen med ett värdefullt ekonomiskt stöd – ett stöd som kommer vara väldigt viktigt och betydelsefullt för LSK:s fortsätta framtid.

Om du köper en eller flera sittplatser kan du simulera att du också väljer önskad plats(er) på arenan. På så vis kan du ”öva” att köpa biljetter via nätet inför kommande matcher då publik är tillåten!

Tillsammans fyller vi Bravida Arena – på distans!

MATCHVÄRD:

 

Du vet väl om att du som LSK-medlem har 100 kr extra i rabatt varje månad på ditt ord. kampanjpris om du privatleasar en bil från oss på Brandt Bil? (gäller endast vid nytt avtal)

För att ditt liv med bilen ska vara enkelt, inspirerande och tryggt har vi sett till att finnas där du finns, i din närhet.

Våra 21 anläggningar – utspridda i både städer och samhällen runt om i Västsverige som vi gärna kallar för Brandtland – kan du träffa våra säljare, få tips och råd, lämna in bilen när något krånglar eller bara dyka in på en kaffe och en titt på de senaste fordonen.

Vi hjälper dig att skapa ett tryggt, hållbart och bekvämt mobilt liv.

NYA FORD KUGA PLUG-IN HYBRID

Vill du se matchen hemma i soffan kan du beställa ett abonnemang hos D-Play här >>
Ditt abonnemang genom länken ovan ger även ett bidrag till LSK – så passa på!

Förresten, du har väl valt LSK som din Hemmaklubb? Välj LSK så är man med och delar på 20 miljoner kronor. Klicka här >>

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail