Amelia Hallberg fortsätter i LSK!

LSK:s Amelia Hallberg kommer fortsatt behöva omringas av motståndare under 2023. Arkivfoto: P. Stenbaek

Ett offensivt hot som ständigt utvecklas – det är Amelia Hallberg det. Under årets säsong fortsatte hon med det och var således en viktig kugge i laget. Vi har nu glädjen att meddela att Amelia Hallberg fortsätter i LSK med att sätta skräck i motståndarförsvararna även under 2023!

Amelia Hallbergs utveckling har gått i rasande takt framåt! Debuten i seniorsammanhang kom som 14-åring och därefter har hon fortsatt sin utveckling till att idag vara en av de viktigaste spelarna i offensiven. Under årets säsong var hon högst bidragande till att LSK var det mest målglada laget i serien. Hallberg spelade samtliga 22 seriematcher och kom på andra plats i interna skytteligan med 11 mål.

Nu är det alltså klart att hon fortsätter i LSK. Den offensiva spelaren tränar hårt inför kommande säsong och lita på att hon blir minst lika svårfångad under säsongen 2023 som under årets säsong!

– En väldigt bra spelare som utvecklas väldigt mycket för varje år som går. Amelia är ett ständigt hot för alla våra motståndare med sin teknik och snabbhet. Resan fortsätter 2023 hos Ljungskile, säger LSK-tränaren Joakim Jensen.

LSK är glada att Amelia Hallberg fortsätter och vi hälsar henne såklart varmt välkommen till en ny säsong hos oss!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail