Andra raka derbysegern!

Dagens segrande lag. FOTO: J. Hallberg.

Trestadsmästerskapet fortsatte på Skarsjövallen. Efter att herrarna tagit hem en derbyseger så var det dags för damerna att göra likadant.

I bortaderbyt tog som bekant LSK en skalp i somras och vann efter en resultatmässigt svajig match. Skulle LSK lyckas få med sig dubbla segrar mot TFK denna säsong? Det börjar väldigt bra för Sandra Bagger kunde sätta dit 1-0 redan i åttonde minuten. Tre minuter senare utökade Amelia Hallberg till 2-0. Bagger ville mer och utökade även till 3-0. En reducering, fram till 3-1, skulle dock komma från bortalaget innan lagen gick in för halvtidspaus.

3-1 stod sig länge och väl och när Ida Wallenius satte 4-1, direkt på hörna (!), så trodde alla att det var spiken i kistan. Men trollhättelaget gjorde det onödigt spännande i slutet. Med två mål av gästerna, i 82:a respektive 87:e minuten, var det match igen. LSK stod pall för trycket och redde ut det till sist och kunde vinna med 4-3 (precis som vid förra derbyt).

Extra kul att se att ytterligare en spelare, Emilia Carlson, från de egna leden fick vara med i matchtruppen denna eftermiddag!

Stort tack alla som hejade fram oss på plats! Härnäst väntar en bortamatch mot Lödöse Nygård nästa lördag, den 30/10. Väl mött.

MER OM MATCHEN:
>> Matchens lirare
>> Dagens startelva
>> Inför matchen
>> Matchfakta
>> Tabell
>> Anslut dig till Målklubben


NÄSTA HEMMAMATCH:

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail