Andy kör vidare!

En spelare som verkligen stuckit ut under årets säsong är Andrienne Larsson. Under 2020 såg vi en explosionsartad utvecklingskurva på en spelare som dessutom är en riktig glädjespridare. Därför känns det väldigt roligt att ”Andy” fortsätter i grönvitt!

Andrienne Larsson kom till LSK från Ödsmål inför säsongen 2018. Sedan dess har tre serier vunnits, men det är först i Division 2 som verkligen ”Andy” blommat ut och varit högst bidragande. 20-åringen har tagit ett rejält steg framåt i sin utveckling med förbättrad fysik och trygghet med bollen. Därtill har hon snabbheten som alltid varit ett vapen för fröken Larsson. Därför fick hon chansen framförallt under hösten – och tog den! Totalt noterades hon för 6 av 10 seriematcher från start, på en ytterbacksposition. ”Andy” är verkligen en frisk fläkt med energi och glädje som höjer stämningen i laget – en minst sagt viktig roll i ett högpresterande lag.  Vi ser fram emot att se den fortsatta utvecklingen hos ”Andy” och självklart ta del av hennes glada energi.

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Andriennes personlighet, glöd, vilja att bli bättre är underbart att se. Blev så bra att hon slog sig in i matchtruppen på riktigt. Så vi är mycket nöjda när hon nu valt att fortsätta med oss. En av många som varit med hela vägen!

LSK ser med spänning fram emot ”Andys” fortsatta utveckling. Med den utvecklingskurvan som varit under 2020 så vet man inte var säsongen 2021 ska sluta för Andrienne Larsson!


TRUPPEN 2021:
✍🏼 Andrienne Larsson
✍🏼 Magdalena Cruz Aliaga
✍🏼 Ida Hansson
✍🏼 Linnea Jensen
✍🏼 Alice Jensen
✍🏼 Yrsa Sjöstrand
✍🏼 Alice Nilsson
✍🏼 Sara Mattsson
✍🏼 Anni Mattsson
✍🏼 Julia Bie Karlsson
✍🏼 Linn Borg
✍🏼 Ida Wallenius
✍🏼 Amanda Gustavsson
✍🏼 Julia Ringmark
✍🏼 Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail