LSK spelar i gula tröjor under 2020! *APRIL APRIL*

Johannes Vall och övriga LSK-spelare får spela i reservstället under resten av säsongen. ARKIVFOTO.

1926 bildades Ljungskile Sportklubb, prydd med en strålade sol mot grön botten i emblemet. Samma starka strålar lyser fortfarande upp klubbmärket och får till årets säsong skina extra starkt då årets ordinarie matchtröja blir en helgul variant.

För de som sett herrlagets försäsongsmatcher har konstaterat att laget spelat i gula tröjor, marinblå shorts och gula strumpor. Ett matchställ som nu kommer fortsätta att nyttjas – nu som ordinarie matchställ för både herr- och damlaget. Solen i LSK:s emblem ligger till grund till valet att satsa på den gula matchtröjan.

– Valet föll naturligt på att använda den gula matchtröjan som årets ordinarie matchtröja. Den gröna tröjan har varit med länge och när PUMA och INTERSPORT kunde leverera denna gula tröja kändes det helrätt. Att det dessutom är en återgivelse till solen i klubbmärket känns också bra – där LSK strävar efter att vara solen på den bohuslänska fotbollskartan., säger Marknadsansvarige Gunnar Carlsson.

Ordföranden, Erland Holmdahl, vill även framhålla shortsen:
– Jag gillar ju havet och segling! Att det marinblå havet på den porlande bohuskusten får ett direkt inslag i matchstället känns bra i både hjärta och mage samt rimmar bra med västkustpärlan Ljungskile som ort. Att LSK som 94-åring gör nytändning och väljer att satsa nytt är något som också varit med i beslutet att använda nya färger i vårt ordinarie matchställ.

Den nya matchtröjan kommer inom kort att finnas tillgänglig att köpa i den kommande webbshopen med LSK-souvenirer, som öppnar inom en snar framtid. Det är dock oklart om färgen gul kommer finnas som val vid köpet av matchtröjan i webbshopen. Mer om lanseringen av souvernirshopen kommer inom kort på LSK.se

APRIL APRIL – Såklart var detta endast ett aprilskämt!

Snart kan du köpa årets matchtröja för Dam- respektive Herrlaget 👏🏻

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail