Årets julklapp: Måldrottningen fortsätter!

Hon har varit en oerhört viktig spelare sedan damsatsningen drog igång 2018. Sedan dess har seriesegrarna avlöst varandra och en viss spelare har hittat målet mängder med gånger. Därför är vi väldigt glada att Sandra Bagger nu bestämt sig för att fortsätta ännu ett år i LSK!

31-åriga Sandra Bagger kom till LSK 2018 och slog direkt till med 48 mål på 10 matcher i Division 4. Hon ville inte vara sämre i Division 3 utan gjorde återigen 48 mål. Under årets säsong har hon som lagkapten varit oerhört nyttig med sin rutin, snabbhet och sina offensiva kvaliteter. Det resulterade i 9 mål, men framförallt gav hon utrymme till andra spelare att blomma ut och ta för sig. Sandra Bagger är därför högst bidragande till att LSK tagit tre raka seriesegrar. En väldigt duktig spelare som kommer vara väldigt viktig under kommande säsong i Division 1!

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Väldigt viktig signatur och kugge i vårt lagbygge inför 2021. Med sin snabbhet, styrka och tuffhet kommer hon fortsätta göra det tufft för alla försvarare i serien. Men inte minst så är hon en grymt viktig målskytt, som alla lag vill ha!

Vi ser fram emot nya mål, fler framgångar och att Sandra ska föra LSK mot toppen igen!


TRUPPEN 2021:

✍🏼 Sandra Bagger
✍🏼 Amelia Hallberg
✍🏼 Alice Thorild
✍🏼 Frida Lundh
✍🏼 Alina Leje Bjelkholm
✍🏼 Andrienne Larsson
✍🏼 Magdalena Cruz Aliaga
✍🏼 Ida Hansson
✍🏼 Linnea Jensen
✍🏼 Alice Jensen
✍🏼 Yrsa Sjöstrand
✍🏼 Alice Nilsson
✍🏼 Sara Mattsson
✍🏼 Anni Mattsson
✍🏼 Julia Bie Karlsson
✍🏼 Linn Borg
✍🏼 Ida Wallenius
✍🏼 Amanda Gustavsson
✍🏼 Julia Ringmark
✍🏼 Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail