LSKs styrelse ser ljust på framtiden

Efter gårdagens årsmöte fastslogs styrelsen för Ljungskile Sport Klubb.

Ordförande Erland Holmdahl fick fortsatt förtroende från 30-talet närvarande på mötet och likaså tidigare ledamöter och suppleanter. Endast Sune Björk lämnar efter många, trogna och aktiva år i styrelsen.

Sune lämnar dock inte sina andra åtaganden utan finns kvar i klubben om än i något mer begränsad omfattning.

Styrelsen har en samlad och betydande kompetens och erfarenhet från flertalet branscher och organisationer, och omfattar 9 kvinnor och män.

Från vänster till höger i bild syns: Andreas Jorfors, Bo, Fagerberg, Erland Holmdahl, Anna-Maria ”Maja” Sölsnaes, Rolf Anderson, Henrik Ekman och Ingemar Falk. Aleksandar Kitic och Gunnar Carlsson saknas på bilden.

Foto. Tobias Åberg.

Utöver styrelsen finns ytterligare externa personer och kompetenser till stöd för klubbens administration och styrelsens arbete.

Under årsmötet igår presenterades också den nye klubbchefen Povel Fridefors som kommer att bli en viktig spelare i laget LSK framöver! LSK har saknat klubbchef sedan Hannes Stiller lämnade 1 oktober 2017. Läs mer om Povel HÄR

Du har väl inte glömt att betala din medlemsavgift för 2019? I dessa tider då intäktsflödet är minimalt så är det extra viktigt att vi alla betalar redan nu för 2019!
Klicka här och läs mer om hur du gör!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail