Då är det klart vem som tränar LSK 2022!

Joakim Jensen fortsätter i LSK. Arkivfoto: P. Stenbaek

Joakim Jensen, hur är läget nu när november är slut och vi går in i årets sista månad?
– Jo, det är för kropp och själ en underbar månad som kommer med mycket snö som det verkar. Jag kan även berätta att jag och klubben kommit överens om att köra på ett år till och det känns väldigt roligt! Jag förfogar över många duktiga tjejer som nu fått ett bra år med mycket erfarenhet. De flesta verkar sugna på att köra vidare om jag är kvar och då vill jag absolut vara med på det också!

Du nämner truppen, hur är läget bland spelarna?
– Jag har fått väldigt goda signaler från många och har startat med samtal som jag vill ha med alla. Min förhoppning är ju att alla vi har skall köra på. Vi tappade ju Andrienne Larsson, Alice Thorild och även Ida Hansson blir svårt att ha kvar då hon flyttat till Karlstad, så vi behöver fylla på truppen då jag inte vet om det eventuellt blir fler bortfall. 

Några lämnar vilket är synd, hur ser det ut med nya, har vi några nya guldkorn på väg in?
– Jag har fått en hel del samtal från spelare som vill komma och visa upp sig och så har ju även jag kontaktat några spelare som skulle kunna spetsa till vårt starka lag. Men där kommer jag ju självklart inte släppa några namn ännu.

Haha! Det har vi full förståelse för, men hur är känslan såhär års?
– Jag måste säga att det har varit ett underbart och lärorikt år. Vi, mest tjejerna, har visat att vi besitter väldigt hög kvalité och kunskap. Vi mötte många lag i serien som vi slog och att seriesegraren Rävåsen, som vi även där slog med 6-0 hemma, var nära att klara kvalet upp ser jag som tändvätska och morot till nästa år!

En annan gó känsla man får är när andra duktiga tjejer i området hör av sig och är intresserade av att komma och prova, allt för att vara en del av detta. Men som jag sa så vill vi prata med befintliga truppen för att få en så tydlig och bra bild som möjligt innan vi tar in nytt. 

Tack för snacket så hörs vi snart igen och då kanske med lite hett stoff! ????


RÖSTA – ÅRETS SPELARE

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail