???? Dam-U tappade på Grohedsvallen

LSK Dam-U - Stångenäs-Lysekil - 2022-05-22

Inför matchen mot Lysekil/Stångenäs hade Grohed/LSK:s Dam-U i Division 3 två segrar, två oavgjorda och två förluster. Så ”två-raden” skulle alltså spricka på något sätt. Frågan var bara vilken kolumn som en trea skulle inkomma?

Bortalaget skulle ta ledningen redan i åttonde minuten. Lika många minuter senare kom kvitteringen, genom Emma Ringmark.
I den 26:e minuten kom också ledningsmålet för hemmalaget, när Ebba Stenstavold satte dit 2-1. Repliken kom ganska omgående och som därmed fastställde halvtidsresultatet till 2-2.

En kvart in i andra halvlek kunde Lysekil/Stångenäs göra 2-3 och ta greppet om matchen. Trots försök att forcera fram för att nå en kvittering så lyckades inte de grönvita få in bollen utan istället kunde Julia Hellgren i bortalaget, i 90:e minuten, göra sitt tredje målet och fastställa slutresultatet till 2-4.

Nästa match i Division 3 är onsdagen den 1 juni, kl: 19.00, borta mot Munkedals IF. Väl mött.