Damlaget laddar för höstsäsongen

Sommaren står i blom, men tro nu inte LSK:s Damlag ligger på latsidan. De laddar för fullt för höstsäsongen.

LSK har imponerat på vårsäsongen och stått för fantastiska prestationer, vilket även visat sig resultatmässigt. Målsättningarna är höga och därför krävs det ett hårt arbete – även under sommaruppehållet. 

Det veckovisa träningsprogrammet som spelarna ska vara som en vägledning under sommaruppehållet.

Nu har vi fått en rapport från en av spelarna i laget med vad som väntar under sommaruppehållet:

– Under vecka 27 har vi haft uppehåll från fotbollen, dock innebär det inte att vi är utan träning! Sista träningen innan uppehållet fick vi ett träningsschema som vi kunde följa för att hålla igång.

Detta innebär alltså att vi denna veckan har fått träna enskilt utan laget, för att på egen hand förbereda oss inför höstsäsongen under vårt uppehåll under hela juli. Schemat ska fungera som en hjälp som ska underlätta träningen, vilket innebär att man självklart har fått träna på andra sätt än endast efter schemat.

Spelarna ligger inte på latsidan, som ni förstår, utan kämpar på för att vara förberedda för en spännande höstsäsong med förhoppningsvis många fler fina prestationer. Vi ser fram emot en fin höstsäsong och önskar spelarna lycka till under de tuffa träningspassen nu i sommar. Kämpa på – för LSK!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail