Debuten väntar för lagets tredje Alice

Alice Nilsson ser fram emot matcherna.

Hon tränade med LSK redan under hösten och blev sedan klar för LSK i december. Nästan ett halvår senare väntar mittfältaren med nummer 6 på ryggen fortfarande på debuten i den grönvit tröjan. 17-åriga Alice Nilsson väntar och längtar på att serien ska dra igång!

Du är ett av nyförvärven inför året säsong. Vad gjorde att valet föll på LSK?
– Jag valde LSK eftersom jag tyckte att den resan som laget gör verkade spännande och för att jag kände att det var utvecklande att spela med laget.

När väl matcherna kommer igång, vilket typ av spelare är det vi komma få se när Alice Nilsson springer in på planen?
– När matcherna drar igång kommer jag att vara pigg och taggad för spel igen efter ett långt uppehåll från matcher. Och så vill jag vinna!

Du är inte den enda som heter Alice i laget, utan ni är totalt tre i laget med det namnet. Förutom du så finns Alice Jensen och Alice Thorild i laget också. Går ni under några smeknamn eller hur gör ni?
– Haha ja, det är många i laget som delar namn med varandra. När det gäller oss Alice:ar så har vi väl egentligen inte några smeknamn, antingen så säger man Alice eller så säger man efternamnet. 

Är det någon spelare som du imponeras särkilt av i årets trupp?
– Jag imponeras av laget som helhet, det känns som att det är ett jämnt lag med många bra spelare. 

Ni är nykomlingar i Division 1 – hur bra tror du ni står er?
– Jag tycker att det är svårt att säga, nu när man inte har fått spela några matcher så vet man inte riktigt vart vi ligger i förhållande till andra lag. Men vi har tränat på bra, så förhoppningsvis kommer det att visa sig på plan. 

Har du något personligt mål med årets säsong?
– Mitt personliga mål med säsongen är att utvecklas så mycket som möjligt som spelare. Och att ha kul på vägen!

Laget väntar fortfarande på ett klartecken från förbundet om när seriespelet kan dra igång och under tiden tränar laget på för att stå redo när väl det blir dags. Då ser vi fram emot att äntligen få se Alice Nilsson i LSK-tröjan. Innan dess tackar vi givetvis för att hon ställde upp på denna intervju och önskar henne lycka till framöver.


LÄS MER:
>> LSK:s första nyförvärv är klart


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail