Degerfors bröt LSK:s fina trend

Degerforsfirande på Skarsjövallen. FOTO: P. Stenbaek.

LSK och Degerfors skulle avsluta spelomgången i serien, på Skarsjövallen. Frågan inför matchen var om LSK skulle fortsätta att vara obesegrade och kunna skugga serieledande IK Rössö eller om Degerfors kunde hänga på i toppracet?

Matchen hann knappt börja innan kallduschen kom för LSK. Degerfors tog ledningen redan i den åttonde minuten. Därefter blev en kamp för att kunna kvittera, men när halvtidsvisslan ljöd var det fortsatt ledning för gästerna, 0-1.

I andra halvlek fortsatte kvitteringsjakten, men det skulle dröja tills LSK fick in bollen. Till slut kom så kvitteringen i 74:e minuten, på straff genom Alice Jensen. Repliken dröjde inte många minuter. För i 82:a minuten kom 1-2 till gästerna, vilket även blev slutresultat. Därmed bröts LSK:s fina förlustfria trend. Bara att ta nya tag härnäst!

Tack alla som stöttade oss på plats idag. Nu väntar ny tuff match nu på lördag när vi gästar topplaget Örebro SK. Väl mött.