Den passionerade målvakten fortsätter!

Som meriterat nyförvärv inför säsongen 2018 anslöt målvakten till LSK. Sedan dess har den rutinerade spelaren inte bara gift sig och bytt efternamn, hon har även utvecklats och blivit en trygg sista utpost. Nu kan vi med glädje meddela att Linn Borg fortsätter ännu en säsong i LSK!

Linn Borgs meritlista är lång och fotbollen har verkligen en stor plats i hennes liv. 38-åringen har representerat Henåns IF, IK Oddevold, IFK Trollhättan, Herrestads AIF, Vallens IF, Skofebyns IF, IK Rössö och dessutom IFK Uddevalla på futsalsidan – så hon har verkligen en gedigen erfarenhet från ett flertal klubbar. Samtidigt har hon trivts väldigt bra i LSK sedan hon kom till klubben inför säsongen i Division 4, 2018. Borg hörs och syns både på plan och utanför. En naturlig ledare som har en stark passion för fotbollen. Under årets säsong i Division 2 fick Linn Borg chansen i samtliga 10 seriematcher och släppte endast in 12 mål på dessa matcher. I fyra matcher höll hon dessutom nollan! Nu är det alltså klart att hon fortsätter i LSK, mot nya hållna nollor!

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Ännu en viktig pusselbit i vårt lagbygge. Linn har tagit stora steg framåt varje år och vill följa vår resa vidare, vilket är grymt bra!

LSK är väldigt glada att Linn fortsätter på den spännande redan framåt och hoppas hon fortsatt kommer vara en viktig pusselbit, med sin rutin och sin kärlek till fotbollen.


Se mer med Linn Borg:
???? ”Jag gick och gifte mig i februari med Björn Borg!”
✍???? Bohusläningen: ”Kärleken till fotbollen tar aldrig slut för Linn”


TRUPPEN 2021:
✍???? Ida Wallenius
✍???? Amanda Gustavsson
✍???? Julia Ringmark
✍???? Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail