Den tekniska liraren showar vidare

En spelare som verkligen drabbades av pandemin är nästa spelare att krita på. Magdalena Cruz Aliaga åkte på semester inför den tänkta seriestarten, men blev fast i Chile i två månader. Till slut kom hon hem och när väl serien startade så var hon tillbaka. Nu väljer den tekniska mittfältaren att fortsätta utvecklas i LSK, vilket vi är väldigt glada för!

Som ett av nyförvärven inför säsongen så kom ”Magda” snabbt in i LSK:s spel och gjorde bra insatser på försäsongen. Efter hemkomsten efter den långa semestern så låg hon efter i träningen, men desto längre serien led desto mer fick mittfältaren ut på plan. Totalt noterades 23-åringen för 7 av 10 seriematcher från start och dessutom svarade hon för 3 mål. Mittfältaren är en sevärd offensiv spelare, med tekniska nummer och som bjuder på det där lilla extra för publiken. Förhoppningsvis får en större publik njuta av ”Magdas” lirande under säsongen 2021, för det är helt klart en show!

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– En lurig, snabb och skicklig spelare som vi fick se en hel del i år och som gjorde det väldigt bra. ”Magda” vill mer och vill göra detta tillsammans med oss på vår grymma resa framåt! 

LSK ser med spänning fram emot ”Magdas” fortsatta utveckling och ser fram emot vad hon kommer bidra med för att lagets ska nå fina framgångar under säsongen 2021!


Mer med Magdalena Cruz Aliaga:
🎥 Cruz Aliaga ansluter till LSK
✍🏼 ”Istället blev vi fast i två månader”


TRUPPEN 2021:
✍🏼 Magdalena Cruz Aliaga
✍🏼 Ida Hansson
✍🏼 Linnea Jensen
✍🏼 Alice Jensen
✍🏼 Yrsa Sjöstrand
✍🏼 Alice Nilsson
✍🏼 Sara Mattsson
✍🏼 Anni Mattsson
✍🏼 Julia Bie Karlsson
✍🏼 Linn Borg
✍🏼 Ida Wallenius
✍🏼 Amanda Gustavsson
✍🏼 Julia Ringmark
✍🏼 Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail