Det räckte inte hela vägen mot Tvååker

Tredje matchen på en dryg vecka. Hur skulle LSK:s smala trupp tackla det i värmen i Halland?

Hemmalaget Tvååker inledde bäst med ett spelövertag. Genom ett långskott tog även hallänningarna ledningen med 1-0. Då vaknade LSK och tog över med ett par fina anfall, ofta med JT Kamara som speldirigent. Istället för en kvittering kom istället 2-0 – även det genom ett långskott, i bortre krysset. Dessvärre blev det inga LSK-mål i första halvleken.

I andra halvlek lade LSK till en växel till och fick snabbt utdelning. Kamara hittade Benjamin Arapovic som serverade Murana Conteh på bortre stolpen och vips var det 2-1. LSK för sedan större delen av andra halvlek och hittar även fram till flera bra lägen, men dessvärre får man inte in bollen. Utan matchen slutar 2-1 till Tvååker.

Tack till alla tillresta LSK:are som hejade fram oss på plats! Härnäst väntar en ny bortamatch på söndag mot Eskilsminne. Väl mött.