Division 1 väntar efter en underbar seger!

Måljubel mellan radarparet Sandra Bagger och Jennifer ”Jeje” Johansson. FOTO. T. Åberg.

Nu står det klart – LSK är seriesegrare i Division 2, vilket betyder att man är klara för Division 1 2021!

Matchen började frejdigt med ett kraftigt spelövertag från LSK:s sida. I den 14:e minuten kommer hittar Jennifer ”Jeje” Johansson fram till Sandra Bagger som är säkerheten själv och sätter dit 1-0! LSK har fortsatt kommandot i matchen men Hisingsbacka växer in i matchen och hotar allt mer framåt, dock utan att skapa några direkta farligheter. Efter en lite mindre bra period kommer LSK igång igen en halvtimma in i matchen. I den 33:e minuten hitta Bagger och ”Jeje” ett ”klapp-klapp-spel” och i slutändan är det ”Jeje” som kan sätta dit 2-0! I slutet av första halvlek är Bagger nära att sätta dit LSK:s tredje mål med först ett rungande skott utanför, ett stolpskott och sedan ett skott över. Därtill har ”Jeje” en farlig chans, men det blir ingen mer utdelning innan paus utan den första halvleken slutar 2-0 i grönvit favör.

LSK öppnar andra halvlek i ett rasande tempo och det dröjer inte länge innan ”Jeje” återigen hittar Bagger. Anfallaren är framme med tån och sätter dit 3-0! LSK fortsätter framåt och skapar fler chanser. Men bollen vill inte gå in nu. Sandra Bagger rundar till och med målvakten, men inte ens då resulterar det i mål. I 85:e minuten kommer så äntligen 4-0. Sandra Bagger kommer fri och petar fem den till Alice Jensen som sätter dit bollen i nät. Det blir också matchens sista mål och LSK vinner med 4-0!

LSK vinner matchen på ett strålande sätt! Det betyder att man vinner Division 2 och tar sin tredje raka serieseger! Stort grattis till hela laget – nästa säsong väntar Division 1!